Post by glimobgerquefoot on Feb 19, 2022 10:21:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Happy Bubble Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Happy Bubble Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ επίπεδο ξεκλειδώματος ▞▞▞
▞▞▞ Happy Bubble Shooter 2022 version ▞▞▞
ήρεμο και χαλαρωτικό
Балон Фли Буббле Поп Опуштене liz
Madar c**d
Home Design: House Decor Makeover Παιχνίδια παζλ rscu
ΟΧΙ καλα
ΠΟΛΗ.ΚΑΛΟ
πολύ χαλαρωτικό όταν όλοι δεν σαμποτάρετε το παιχνίδι! όταν χρειάζεστε ένα συγκεκριμένο χρώμα δεν εμφανίζεται ποτέ μέχρι να τελειώσετε τις λήψεις
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, παίζουμε πολύ ομαλά
Καλό
Δεν ανοίγει επόμενο επίπεδο
Δεν μου αράζει καθόλου....
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι!
Είναι πολύ ωραίο παιχνίδι, ακόμη και τα χειριστήρια δεν είναι αργά
Eerrr
Καλύτερα να είναι λίγο δύσκολο
Σούπερ παιχνίδι
Αυτό το παιχνίδι Bubble Shoter είναι το καλύτερο!!! Συνήθως παίζω αυτό το παιχνίδι κατά τη διάρκεια της μετακίνησης μου προς και από τη δουλειά, η οποία τυχαίνει να είναι μια μεγάλη διαδρομή. Είναι 1 1/2 ώρα και στις δύο κατευθύνσεις. Αν δεν υπάρχει τίποτα καλό στην τηλεόραση, τότε θα παίξω το παιχνίδι. Το Bubble Shooter είναι το νέο και βελτιωμένο όραμα ενός άλλου παιχνιδιού, του Bust-A-move, υπέροχων παιχνιδιών. Και τα δύο παιχνίδια είναι σαν να παίζετε σκάκι. Πρέπει να καταλάβετε τη στρατηγική σας σε κάθε επίπεδο, να ταιριάξετε τα χρώματα κάθε φούσκας για να εξαλείψετε τον ανταγωνιστή σας, που είναι να καθαρίσετε κάθε επίπεδο
Το παιχνίδι είναι βαρετό.
Έφτασε στο επίπεδο 324, το επόμενο επίπεδο δεν ενεργοποιείται. Απολάμβανα το παιχνίδι. Αλλά τώρα είναι χάλια
Μου αρέσει το παιχνίδι
Bubble Shooter-shoot ! shoot! Jednoduché hry ztn
παλιότερα μου άρεσε τώρα είναι περισσότερο ένας πόνος με δεν υπάρχουν αρκετές φυσαλίδες για να τελειώσω ακόμη και το πρώτο μέρος του επιπέδου και πάρα πολλές μεγάλες διαφημίσεις
Αυτό είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να πάω πιο μακριά. Δείχνει περισσότερα επίπεδα για να παίξεις, απλά δεν μπορείς να φτάσεις σε αυτά και αυτό είναι πραγματικό κακό. Ελπίζω να μπορέσω να παίξω ξανά στο παιχνίδι πολύ σύντομα.
Γεια είναι πολύ καλό παιχνίδι μου αρέσει. Αλλά δεν μπορεί να προχωρήσει. Γιατί;
Έχω κατεβάσει αυτό το παιχνίδι αρκετές φορές και όταν ξεπεράσω το επίπεδο 100 το παιχνίδι δεν φορτώνει το επόμενο επίπεδο. Μακάρι να διορθώσουν αυτό το πρόβλημα.
Πολύ καλό Πολύ καλό Πολύ καλό
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, το παίζω όλη την ώρα είναι το καλύτερο παιχνίδι με φούσκες.
Happy Bubble Shooter Εύκολα nqy
Kkkkkkk θα το στείλω αύριο το βράδυ με μια καλή μέρα για να δω πώς πήγε τη μέρα που δούλευα με τη μαμά μου για να τον βοηθήσω να πάρει την μπάλα και μετά να βγει έξω και να πάει στο πρώτο του ταξίδι πίσω στο χρόνο και να πάρει ως γυναίκα του για λίγο έτσι είναι
Κακό
Γιατί το παιχνίδι συνεχίζει να μου προσφέρει να παίζω το προηγούμενο επίπεδο κάθε φορά; Είναι τρομερά ενοχλητικό. Δεν θέλω να συνεχίσω να παίζω στο ίδιο επίπεδο ξανά και ξανά, ειδικά αν το έχω ήδη περάσει με 3 αστέρια. Παρακαλώ κάντε το πουλί στη γωνία να μην μπορεί να δει τίποτα. Λατρεύω όλα τα άλλα
Η διαφήμιση του IQ παγώνει. Πρέπει να κάνω επανεκκίνηση του τηλεφώνου κάθε φορά που συμβαίνει αυτό
Πάρα πολλές προσθήκες, δεν μπορούν να παιχτούν.
Hir
διαφήμιση μετά από κάθε επίπεδο...
χαριτωμένη εφαρμογή ενδιαφέρουσα 😂😂😂
بالون پرواز حباب پاپ معمولی ajsn
Όλες οι έγχρωμες μπάλες εκτός από αυτή που χρειάζεται για να κερδίσετε το παιχνίδι. Απεγκατάσταση για αυτόν τον λόγο.
Ήταν διασκεδαστικό...μέχρι το 475..μετά ρίχνεις τόσα μείον 3 φυσαλίδες..σήμαινε να βλέπεις πάρα πολλές διαφημίσεις 30 δευτερολέπτων για να συνεχίσεις...πολύ βαρετό..αντίο..απεγκατάσταση.
Πρώτον, το κίτρινο πουλί συνεχίζει να πηδά πάνω κάτω. Συνεχίζω να βλέπω την κίνηση και τη βρίσκω εξαιρετικά ενοχλητική. Σχεδόν πάντα διαγράφω ή αφαιρώ παιχνίδια και διαφημίσεις που έχουν κάτι να αναβοσβήνει συνεχώς, να κινείται, να πηδάει ή να τρέχει. Επιπλέον, στο επίπεδο 19 πήρα μια επιπλέον φυσαλίδα αλλά έχει το ίδιο χρώμα με μία από τις άλλες δύο φυσαλίδες. Μην βλέπετε το νόημα να πάρετε μια επιπλέον φούσκα αν είναι στο ίδιο χρώμα. Επίσης, ένα πρόβλημα που υπάρχει σε πολλά από αυτά τα παιχνίδια με φούσκα δεν είναι τίποτα για να πυροβολήσετε.
Χαριτωμένο το μίνι κοτόπουλο μου...
Πολύ καλή εφαρμογή
Ωραία σε πολλές διαφημίσεις
Ωραίο παιχνίδι αλλά έχει πολλές διαγραφές γιαυτό βάζω 2 αστέρια
ονειρεύεται την αναβάθμιση
Εξαιρετικο
μου άρεσε αυτό το παιχνίδι. ήταν γρήγορο, γρήγορο, εύκολο να το καταλάβεις, ευχαριστώ για αυτό το παιχνίδι
Θέλω να παίξω αυτό το παιχνίδι